İGC, Dörtyol ve Erzin Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.  İGC Başkanı Diyap Atar liderliğindeki heyet, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu, Erdal Yılmaz ve Serpil Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, her iki Belediye Başkanına Hatay’a ve Hatay halkına […]

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. 

İGC Başkanı Diyap Atar liderliğindeki heyet, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu, Erdal Yılmaz ve Serpil Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, her iki Belediye Başkanına Hatay’a ve Hatay halkına hizmet verme çağrısında bulundu.  

Dörtyol Belediye Başkanı Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu, İGC Yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, İGC Başkanı Diyap Atar, medyanın toplumsal bilinç oluşturmasının yanı sıra belediye ile halk arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayarak, halkın sesi olmak adına başkanların çalışmalarını kamuoyuna duyurmaya hazır olduklarını ifade etti. 

İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı ile farklı partilerden olmalarına rağmen halk ve kent adına güzel çalışmalar yapacaklarına dair görüşlerini İGC Yönetim Kurulu ile paylaştılar. “Hatay bizim canımız” diyerek beklenen hizmetin ve yatırımın Hatay’a gelmesi için mücadele edeceklerini belirttiler ve İGC Başkanı Diyap Atar ve İGC Yönetim Kurulu’na teşekkür ettiler. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version