İhracatçı firmalara davet

Son Gün 13 Mayıs Bu sene 14.sü düzenlenecek FRUIT ATTRACTION Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı için çağrıda bulunan AKİB, fuar başvurusu için firmaları davet etti. Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (AKİB), Hatay ve diğer kentlerdeki Birlik üyesi ihracatçı firmalar için bir duyuru yayınladı. “4-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Madrid/ İspanya’da düzenlenecek olan FRUIT ATTRACTION Uluslararası […]

Son Gün 13 Mayıs

Bu sene 14.sü düzenlenecek FRUIT ATTRACTION Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı için çağrıda bulunan AKİB, fuar başvurusu için firmaları davet etti.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (AKİB), Hatay ve diğer kentlerdeki Birlik üyesi ihracatçı firmalar için bir duyuru yayınladı. “4-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Madrid/ İspanya’da düzenlenecek olan FRUIT ATTRACTION Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı’na, Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiye milli katılımı yapılması planlanmaktadır” denilen duyuruda, fuara, Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların, 13.05.2022 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği hatırlatıldı.

Açıklamada, “Fuarda; yaş meyve sebze, kuru meyveler-sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze,

kabuklu meyveler, baharatlar, şifalı otlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, canlı bitkiler

sergilenmektedir” bilgisine yer verildi.

Mutlu Yanık

Exit mobile version