İki Arkadaş Ölüme de Birlikte Gitti

Dörtyol’da 4 gün önceki olayda, denize giren 18 ve 19 yaşlarındaki 2 arkadaş, aynı akıntıya kapıldı ve kurtarılamayarak öldü. İlimiz Dörtyol ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü öğleden sonra denize giren, biri 18 diğeri 19 yaşındaki iki arkadaş, farklı dakikalarda akıntıya kapıldı, kısa sürede birinin ölüm haberi gelirken, saatler sonra da diğer arkadaşının boğularak hayatını kaybettiği ortaya […]

Dörtyol’da 4 gün önceki olayda, denize giren 18 ve 19 yaşlarındaki 2 arkadaş, aynı akıntıya kapıldı ve kurtarılamayarak öldü.

İlimiz Dörtyol ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü öğleden sonra denize giren, biri 18 diğeri 19 yaşındaki iki arkadaş, farklı dakikalarda akıntıya kapıldı, kısa sürede birinin ölüm haberi gelirken, saatler sonra da diğer arkadaşının boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye, ilçeye bağlı balıkçı barınağı yakınlarında serinlemek için denize giren Kadir Göktaş (19) ve Memik Bozkurt (18) adlı 2 genç arkadaş, bir süre sonra dalgalar arasında akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İki gencin akıntıya kapıldığını gören sahildeki vatandaşlar, durumdan, 112 ve diğer kurtarma ekiplerini haberdar etti. 112 sağlık personelinin tüm uğraşları, denizden çıkartılan Memik Bozkurt’u hayata yeniden döndürmeye yetmedi. Daha sonra, ölen gencin arkadaşı Kadir Göktaş’ın cesedi arandı ve saatler sonra da bulundu. Her iki gencin de boğulma sonrası hayatlarını kaybettikleri ortaya çıktı. Dörtyol Balıkçı Barınağı bölgesinde denizde boğulan ve cesedi bulunan Memik Bozkurt’un ardından arama çalışmaları devam eden Kadir Göktaş adlı gencin cansız bedeni de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.
Dörtyol’da iki genç arkadaşın boğularak ölümü, bölgede derin üzüntüye yol açtı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version