“İki Bavul Dolusu” çocuk oyunu beğeni topladı

  Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “İki Bavul Dolusu” adlı çocuk oyunu, Antakyalı minik öğrencilerden büyük beğeni aldı. HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi çocuk oyununu, Altınözü ve Yayladağı’ndaki gösterimlerin ardından Antakya’da da sahneleyerek minik izleyicilerden tam not aldı. Nedim Buğral’ın kaleme aldığı ve Tugay […]

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “İki Bavul Dolusu” adlı çocuk oyunu, Antakyalı minik öğrencilerden büyük beğeni aldı.
HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi çocuk oyununu, Altınözü ve Yayladağı’ndaki gösterimlerin ardından Antakya’da da sahneleyerek minik izleyicilerden tam not aldı. Nedim Buğral’ın kaleme aldığı ve Tugay Uğurlu’nun yönettiği oyun, Pırasa ve Hapşu isimli iki palyaçonun birlikte çıktıkları yolculukta başlarına gelenleri konu alıyor. Oyun, Şehir Tiyatrosu oyuncuları Barış Can Gülhan ve Mehmet Harbalioğlu tarafından sahnelendi.
Şehit İlker Uylaş İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, küçük öğrenciler tiyatro ve eğlence dolu anlar yaşadı. Yetkililer, ücretsiz olan etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 153 hattından detaylı bilgi alabileceklerini belirtti.

Exit mobile version