İki Suriyeli Deport Edildi

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, “Terör Örgütüne Bilerek ve İsteyerek Yardım Etme” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve “Taksirle Birden Fazla Kişinin Yaralanmasına Neden Olma” suçlarından aranan R.E. ile “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 16.660 TL para cezası kesilmiş olan M.E.H. […]

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, “Terör Örgütüne Bilerek ve İsteyerek Yardım Etme” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve “Taksirle Birden Fazla Kişinin Yaralanmasına Neden Olma” suçlarından aranan R.E. ile “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 16.660 TL para cezası kesilmiş olan M.E.H. Dörtyol’da yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Ayrıca, geçici kimlik belgeleri bulunmayan iki Suriye uyruklu şahıs da muhafaza altına alınarak, deport edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. (Mehmet Durmaz)

Exit mobile version