İlhan Palut Zor Günler Yaşıyor

Çaykur Rizespor ile anlaşan Teknik Direktör İlhan Palut istediği transferlerin henüz yetiştirilmemesinden ötürü sıkıntılı süreç yaşıyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına transferlerin yetişmemesi Çaykur Rizespor taraftarlarını da üzüyor. Yapılan yorumlar özetle şöyle:“transferler kampın 1. etabına yetişmedi, ilk hazırlık maçında fark yemeden mağlup olduk. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı, evet!Önümüzdeki 10 gün içinde transferlerin büyük […]

Çaykur Rizespor ile anlaşan Teknik Direktör İlhan Palut istediği transferlerin henüz yetiştirilmemesinden ötürü sıkıntılı süreç yaşıyor.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına transferlerin yetişmemesi Çaykur Rizespor taraftarlarını da üzüyor.

Yapılan yorumlar özetle şöyle:“transferler kampın 1. etabına yetişmedi, ilk hazırlık maçında fark yemeden mağlup olduk. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı, evet!Önümüzdeki 10 gün içinde transferlerin büyük çoğunluğu açıklanacak. Bu konuda İlhan Palut hocamızın seçimlerine güveniyoruz. Lakin yönetimin İlhan hocanın her istediği oyuncuyu alma lüksü de bulunmamaktadır.Suudi ekiplerinin ortalığı karıştırdığı bir zamanda, artan piyasa değerleri, €/₺ kur farkı ve buraya bir de “Coğrafya Kaderdir” ibaresini de eklersek Çaykur #Rizespor’umuzda sancılı bir transfer süreci geçecektir. İbrahim Turgut & İlhan Palut ikilisi taraftarı sevindirecek hamleler elbette yapacaktır. Taraftarımızı sabırlı olmaya davet ediyoruz..”

Exit mobile version