İlk Etapta 500 Kişilik İstihdam

Samandağlı İşadamı Rafi Geyik’in girişimiyle, Koyunoğlu’nda; 20 odalı bir butik otel, yüzme havuzu, kır bahçesi ve restoran içeren Aqua Simon Park Tesisleri tamamlanmak üzere. Projenin 2.ayağında; Bungalo evler, at çiftliği, hayvanat bahçesi, organik tarım alanı ve toplam 1000 kişiye iş… Samandağlı İşadamı Rafi Geyik, Koyunoğlu Mahallesi’nde, Samandağ turizmine büyük katkı sağlaması beklenen “Aqua Simon Park, […]

Samandağlı İşadamı Rafi Geyik’in girişimiyle, Koyunoğlu’nda; 20 odalı bir butik otel, yüzme havuzu, kır bahçesi ve restoran içeren Aqua Simon Park Tesisleri tamamlanmak üzere.

Projenin 2.ayağında; Bungalo evler, at çiftliği, hayvanat bahçesi, organik tarım alanı ve toplam 1000 kişiye iş…

Samandağlı İşadamı Rafi Geyik, Koyunoğlu Mahallesi’nde, Samandağ turizmine büyük katkı sağlaması beklenen “Aqua Simon Park, Otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran” tesislerini tamamlamak üzere. Yatırımcı Rafi Geyik’in hedefi, tesisi yılbaşında hizmete açmak!

Samandağlı  İşadamı Rafi Geyik, ilk etapta 500 kişiye iş imkanı sağlanacağını, ikinci proje aşamasında ise toplam 1000 kişilik istihdam ortamı aşılanacağının altını önemli çizdiği açıklamasında, tesislerin Koyunoğlu’nun dağ kesiminde yapıldığı için, ulaşım rahatlığı açısından yolun yapılması gerektiğini hatırlattı ve şu bilgiyi verdi:

 “Otel yolunun yapılması için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan söz aldık. Değerli Başkanımız, yolun en kısa zamanda bitirilmesi için talimat verdi. Hedefimiz, medeniyeler başkenti olan Hatay’ımıza ve ilçemizin turizmine katkı sunmaktır.”

“HEDEFİMİZ 500 KİŞİYİ İSTİHDAM ETMEK”

Samandağlı İşadamı Rafi Geyik, girişimi ile ilgili şu bilgiyi verdi:

“İşletmemiz, 20 dönüm arazi üzerinde kurulu olup; yüzme havuzu, 20 odalı butik otel, kır bahçesi ve restoran şeklinde tasarlanmıştır. Bu işletmede hedefimiz, en az 500 kişiye iş istihdamı sağlamaktır. Bu projede, Koyunoğlu’ndan, Samandağ manzarasını ve denizin eşsiz güzelliğini seyretme imkanı sağlamak istedik. 4 yıllık bir emeğin ürünü olan bu projede dağ üzerinde çalıştığımızdan dolayı, ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmaması için yetkili mercilerden destek göremesek de, bu işletmeyi Hatay halkına sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu projenin bitiminden hemen sonra, yine 20 dönüm üzerinde; bungalo evler, at çiftliği, hayvanat bahçesi ve organik tarım yapabilecek bir alan yaratmak için Simon Park Otel Projesi’ne başlamayı düşünüyoruz. Bu projeler bitince, toplam 1000 kişiye iş istihdamı yaratmayı amaçlıyoruz.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version