Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmam Hatipli Kızlardan Dua

Okul bahçesindeki dua törenine

Okul bahçesindeki dua törenine İlçe Müdürü, Müftü, din uzmanları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Antakya Hz Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Müdire Firdevs Kılınç başkanlığında öğretmenler, öğrenciler ve veliler, birlikte okul bahçesinde, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda başarılı olması için Türk Ordusu’na dua etti. Okul bahçesindeki dua törenine İlçe Müftüsü, Müftülük yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile veliler de katıldı.
Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi kızlar, “Zeytin Dalı” Operasyonu’nu başarı ile sürdüren Türk Ordusu’na 2449 Fetih Duası okuyarak destek oldular. Okul Müdiresi Firdevs Kılınç, etkinlikle ilgili şu değerlendirmede bulundu:
“Kızlarımızı, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacak milli ruh ve inanç ile yetiştirme üzerine hareket etmekteyiz. Kızlarımız eğitimleri ile ülkemizi kalkındırırken gerektiğinde de bu ülkenin birlik ve beraberliği için üzerine düşün tüm görevleri yap-maya hazırdır. Bu anlamda bugün dualarımızla ordumuzun yanında olma zamanı ve dualarımız onlarla.”
Dualarla ordumuza destek buluşmasına; İlçe Müftüsü Necati Şa-fak, İl Müftü Yardımcısı Nazife Sağlamoğlu, İl Müftülüğü Şube Müdürü Mehmet Yolcu, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdür Mesut ÇERKO, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dr. Mehmet Altınöz, İmam Hatip gönüllüsü ve Onursal Başkanı Abdülmecit Ercin ve Ürdünlü İşadamı İsmail Raadi de katıldı. Bu arada, Antakyalı İşadamı Ali Güngör de etkinlik öncesi okul bahçesinde kurban kestirdi.  -Cemil Yıldız-