İmamoğlu’ndan iddialara yalanlama

Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi konusunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında kriz olduğu öne sürülen Ekrem İmamoglu iddiaları yalanladı. Gazeteci Fatih Altaylı’nın youtube kanalında soruları yanıtlayan İmamoğlu “Aramazı nifak sokmaya çalışanyar var. Bir genel Başkanın yüzüne telefon kapatılmaz. Biz bugün telefon görüşmesi yapmadık. Bu tamamen palavra. Hatta son günlerde çok konuşmadık” dedi. Altaylı İmamoğlu […]

Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi konusunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında kriz olduğu öne sürülen Ekrem İmamoglu iddiaları yalanladı. Gazeteci Fatih Altaylı’nın youtube kanalında soruları yanıtlayan İmamoğlu “Aramazı nifak sokmaya çalışanyar var. Bir genel Başkanın yüzüne telefon kapatılmaz. Biz bugün telefon görüşmesi yapmadık. Bu tamamen palavra. Hatta son günlerde çok konuşmadık” dedi. Altaylı İmamoğlu ile konuşmasını şöyle özetledi:

İzmir Belediye Başkanı adayını sizin belirlemek istediğiniz ve genel merkezin sıcak bakmadığı rivayeti de dolaşıyor. dedim. Açıkcası inandırıcı dedim. Buğra Beyi sizin yolladığınız konuşuluyor” dedim. “Bu da külliyen yalan “dedi.

“İstanbul’da aday konusunda benim oralara uygun gördüğüm ve seçimi kazanma ihtimali daha yüksek olan, hatta kazanılamaz ilçeleri kazanma konusunda bazı taleplerim var genel merkezle ama bu tartışma noktasına asla evrilmiyor” dedi. Ama “İzmir’de böyle bir şey söz konusu değil. İzmir’de ağzımı açmam söz konusu değil, haddim de değil dedi. Buğra bey kendisi aday olmak istedi ve gitti. Kendi mücadelesini yürütüyor. Olursa olacak, olmazsa olmayacak. İstanbul dışında hiçbir yer konusunda asla talebim de ısrarım da olmaz” dedi. (Haber merkezi)
Exit mobile version