İnandı: “Antakya’da Durum Vahim”

Hatay Tabipler Odası eski başkanlarından Halk sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Tacettin İnandı Antakya’ya dair yaptığı önemli uyarılara devam ediyor. Prof. Dr. İnandı; “Antakya’da Durum Vahim!” başlığı altında hızla bir takım önlemler alınmaz ise bulaşıcı hastalık salgınlarının yayılacağını iddia etti. Bilim insanı Prof. Dr. Tacettin İnandı sosyal medyada başlatılan 600 Milletvekilini Hatay’a davet ediyoruz kampanyasını da […]

Hatay Tabipler Odası eski başkanlarından Halk sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Tacettin İnandı Antakya’ya dair yaptığı önemli uyarılara devam ediyor.

Prof. Dr. İnandı; “Antakya’da Durum Vahim!” başlığı altında hızla bir takım önlemler alınmaz ise bulaşıcı hastalık salgınlarının yayılacağını iddia etti.

Bilim insanı Prof. Dr. Tacettin İnandı sosyal medyada başlatılan 600 Milletvekilini Hatay’a davet ediyoruz kampanyasını da destekleyerek “Eğer onlar gelmez ise biz ankara’ya geliyoruz” dedi.

Halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. İnandı şu mesajı paylaştı : “ Antakya’da durum vahim! Hemen bazı adımlar atılmaz ise bulaşıcı hastalık salgınları kaçınılmaz. Birinci basamak yok. Üniversite perişan, öğrenciler perişan, çocuklar perişan! 600 milletvekilini Hatay’a bekliyoruz. Gelmezler ise biz Ankara’ya geleceğiz.” -Sinan Seyfittinoğlu –

Exit mobile version