İngiliz gazetelerinde Galatasaray

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile berabere kaldığı maçın yankıları İngiliz gazete manşetlerinde yer buldu. Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 5. haftasında Manchester United ile karşı karşıya geldi.

RAMS Park’ta oynan maçta Galatasaray geriye düşmesine rağmen maçı 3-3’lük beraberlik skor ile bitirerek Avrupa da devam etme umudunu sürdürdü. Maçın yankıları ise İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiltere’nin önemli spor gazeteleri Daily Mail Sport,Sun sport ve Mirror Sport maçı manşetlerine taşıdı. Maçın ardından ise eleştirilerin odağında Manchester United kalecisi Onana ve Teknik Direktör Erik Ten Hag yer aldı. İşte o manşetler ;

Daily Mail Sport manşetinde Manchester United kalecisi Onana’ya atıfta bulunarak

“OHNANA” başlığını attı. Onana’yı felaket kaleci olarak nitelendirdi.


Sunsport gazetesi de manşetinde United kalecisini hedef aldı.

Daily Mail Sport’un benzeri bir başlık atan Sunsport’un manşeti “OH NANA!” oldu.


İngiltere’nin önemli spor gazetesi Miror Sport ise Galatasaray taraftarının yaptığı koreografiye atıfta bulunarak “WELCOME TO HELL” (Cehenneme Hoşgeldiniz) başlığını attı. Görsellerde ise Manchester United’lı futbolcular yer aldı. Sun Sport ayrıca Manchester Unıted teknik direktörü Erik Tan Hag’ın Galatasaray yenilgisinin sorumluğun oyuncuların üzerinde olmadığı yenilginin sebebinin kendisinin sorumluluğunda olduğu açıklamasına da yer verdi.  (Meriç Demiray)

Exit mobile version