Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İntihar etti!..

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli, Antakyalı Doç. Dr. Özgür Dağlı, başına silahı dayayarak intihar etti.

Antakya doğumlu, ilkokul, ortaokul ve liseyi Antakya’da okuyan Doç. Dr. Özgür Dağlı, görev yaptığı Bursa’daki evinde intihar ederek yaşamına kıydı.

48 yaşındaki Tıp Doktoru Doç. Özgür Dağlı’nın, kendisine ait tabancayla başına ateş ettiği, bir süre sonra eve gelen eşinin kendisini evde ağır yaralı bulması üzerine hastaneye kaldırıldığı, yoğun bakıma alındığı, ancak kurtarılamadığı bildirildi.

Olay, 16 Haziran Perşembe akşamı yaşandı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Özgür Dağlı, Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi’ndeki evinde, kimse olmadığı sırada, tabancasıyla başına tek el ateş etti. Kısa bir süre sonra eve gelen öğretmen eşi, 1 çocuk babası Dağlı’yı kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Dağlı’yı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Doç. Dr. Dağlı’nın, ailevi sorunlar nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu öne sürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MERHUM, ANTAKYALI…

Bursa’da intihar eden Doç. Dr. Özgür Dağlı, Hatay-Antakya doğumlu. Emekli Öğretmen Aliş Dağlı’nın oğlu, Antakya Lisesi mezunu. Daha sonra üniversite sınavında çok yüksek puan alarak, Hacettepe Üniversitesi’ni kazandı ve mezun oldu.

İYİ BİR SATRANÇÇIYDI

Yaşamına kıyan Dağlı, çok iyi bir satranç oyuncusuydu. Antakya’da yıllardır satranç kulüplerinde satranç oynayan, satranç ailesinin büyük saygı duyduğu, sevdiği, bu sporun da başarılı ismi Doç. Dr. Özgür Dağlı’nın ölümü, camiada büyük üzüntü yarattı.

­-Cemil Yıldız-