İntihar Son Dakikada Önlendi

Hafta sonunda Antakya’nın Dikmece kırsalında, bir gencin intihar girişimi son anda önlendi. Edinilen bilgilere göre, bilinmeyen bir nedenle TOKİ’nin yaptırdığı depremzede konut inşaatının en üst katına çıkan kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, kendini aşağıya atarak intihar etmek istediğini duyurdu. Olayın bildirilmesi üzerine, intihar girişimini önlemek için itfaiye, polis, jandarma, psikolog ve 112 ambulans ekipleri hızlıca […]

Hafta sonunda Antakya’nın Dikmece kırsalında, bir gencin intihar girişimi son anda önlendi. Edinilen bilgilere göre, bilinmeyen bir nedenle TOKİ’nin yaptırdığı depremzede konut inşaatının en üst katına çıkan kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi, kendini aşağıya atarak intihar etmek istediğini duyurdu.

Olayın bildirilmesi üzerine, intihar girişimini önlemek için itfaiye, polis, jandarma, psikolog ve 112 ambulans ekipleri hızlıca olay yerine intikal etti. Güvenlik güçleri, intihara yeltenen kişiyi kurulan diyalogla ikna ederek indirmeyi başardı.

Olayla ilgili yapılan açıklamada, “Antakya İlçesi Dikmece Mahallesi’nde bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşımız, güvenlik kuvvetleri tarafından ikna edilerek indirilmiştir. Bu sırada ihtiyati olarak da İtfaiye Teşkilatımıza bağlı Antakya İtfaiye İstasyonu ekiplerimiz tarafından tedbir amaçlı atlama çadırı açılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version