Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Kadınları…

Vali Ata’ya 2017’nin son

Vali Ata’ya 2017’nin son ziyaretçi heyeti…

Hatay Valisi, 2017’nin son mesai gününde, İş ve Meslek Kadınları Dernek Başkanı Nilay Atayurt ve beraberindeki heyeti kabul etti. İş ve Meslek Kadınları Derneği ziyareti 29 Aralık Cuma günü öğleden sonra gerçekleşti.
Vali Ata, kadınların toplumsal hayatta önemli rol üstlendiklerini, daha güzel bir gelecek için ilk önce kadınların kendilerini iyi yetiştirmelerinin zorunlu olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuğu iş kadınlarına hitaben şunları söyledi:
“STK çatısı altında oluşturulan güç birliği ve sinerji ile hayatın her noktasında önemli adımlar atılmakta ve toplumsal değişimlere kapı aralanmaktadır. Sizler gibi sivil toplum kuruluşları çatısı altında bir araya gelerek projeler üreten ve ortaya yararlı hizmetler koyan bireylerimiz sayesinde ilimiz ve ülkemizin daha aydınlık yarınlara ulaşacaktır. Türk kadınının bireysel ve toplumsal hayatta gerçekten kilit bir rolü vardır.”
İş ve Meslek Kadınları Derneği Başkanı Nilay Atayurt da, dernek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek nazik kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti. -Cemil Yıldız-