İşadamlarının gündeminde…<br>Ekonomi Ve Üretim Var

Haftalık 1.500.000 civciv üretim kapasitesi, günlük 130.000 işlenen piliç, saatlik 12.000 kesim hacmi olan Beyza Piliç ile İTSO Yönetimi buluşmasında, gündem ekonomi oldu. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 1979 yılında kurulan AKYEM Adana Yem Sanayi Tarım ve Ticaret A.Ş.’nin bir kuruluşu olarak faaliyet gösteren Beyza Piliç’in Yönetim Kurulu üyesi ve […]

Haftalık 1.500.000 civciv üretim kapasitesi, günlük 130.000 işlenen piliç, saatlik 12.000 kesim hacmi olan Beyza Piliç ile İTSO Yönetimi buluşmasında, gündem ekonomi oldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 1979 yılında kurulan AKYEM Adana Yem Sanayi Tarım ve Ticaret A.Ş.’nin bir kuruluşu olarak faaliyet gösteren Beyza Piliç’in Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Koordinatörü Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.

“Bayıltmadan elle kesim” yöntemini Türkiye’de ilk kez uygulayan firma olma özelliğini taşıyan Beyza Piliç Yönetimi ile bir araya gelen Yılmaz’a bu ziyaretinde, İTSO Meclis üyesi Sezer Kara da eşlik etti.

Antakya Beyza İş Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaret, sohbet ortamında geçti. Beyza Piliç Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Koordinatörü Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette, güncel konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Tamer Yazar

Exit mobile version