Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Belediyesi Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Ödüller Sahiplerini Buldu İskenderun

Ödüller Sahiplerini Buldu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Maskeli Yaşam’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı ve dereceye girenlere ödülleri verildi. İskenderun Belediyesi yarışmasında birincilik ödülünü, Mega Medya Grubu Editörü Şirvan Selçuk kazandı.
Pandemi sürecinde maske takmanın önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren yarışmacılara, katılım ve başarı belgeleri ile birlikte ödülleri törenle takdim edildi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (İSKFAD) katkılarıyla İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Maskeli Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasına, Türkiye genelinden 45 civarında fotoğrafçının katıldığı ifade edildi. Jüri değerlendirmesi sonucunda, yarışmada en iyi fotoğrafın, Mega Medya Grubu Editörü Şirvan Selçuk’un fotoğrafı olduğu ve birincilik aldığı duyuruldu.
Yarışmada derece elde eden ilk 3 eser sahibi şunlar:
1’inci: Şirvan Selçuk
2’nci: Filiz Boğa
3’üncü: Tahir Akay
İskenderun Teknik Üniversitesi, İSKFAD ve İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkililerinden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmede dereye giren eser sahiplerine, ödüllerini, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı verdi. Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen 45 eserin değerlendirildiği yarışmaya katılan fotoğraflar, Meclis Fuaye Salonu’nda sergilendi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, katılımcılara teşekkür ederken, dereceye giren eser sahiplerini kutladı, sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürecek-lerini kaydetti. Başkan Tosyalı, dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, yarışmacılara katkı-larından dolayı teşekkür etti. -Cemil Yıldız-