İskenderun’da Beşiktaş’ın umut hamlesi

6 şubat’ta yaşanan depremin ardından Dumlupınar Mahallesi’nde evleri enkaz altında kalan ve ayağı zarar gören Dönmez ailesinin 18 yaşındaki kızı, yaşama tutunmaya çalışırken karşılaştığı zorluklarla mücadele ediyordu. Ancak, umutsuzluğa kapılmadan ayak aparatıyla hayata tutunmaya çalışan genç kız, kritik bir anında İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin desteğiyle karşılaştı. Derneğin Başkanı Sedat Uysal, sosyal medyada ailenin ve genç kızın […]

6 şubat’ta yaşanan depremin ardından Dumlupınar Mahallesi’nde evleri enkaz altında kalan ve ayağı zarar gören Dönmez ailesinin 18 yaşındaki kızı, yaşama tutunmaya çalışırken karşılaştığı zorluklarla mücadele ediyordu. Ancak, umutsuzluğa kapılmadan ayak aparatıyla hayata tutunmaya çalışan genç kız, kritik bir anında İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin desteğiyle karşılaştı.

Derneğin Başkanı Sedat Uysal, sosyal medyada ailenin ve genç kızın yaşadığı sıkıntıları öğrendikten sonra dernek olarak harekete geçti. Aileyle iletişime geçen Uysal, gerekli malzemelerin dernek tarafından karşılanacağını bildirdi. İhtiyacı olan aparat dernek tarafından temin edildikten sonra, Sedat Uysal ve dernek yöneticileri, depremzede genç kıza yardım elini uzatmak için harekete geçti.

Konteyner kente giden dernek başkanı ve yöneticileri, genç kıza aparatı teslim etti. Bu anlamlı yardım sayesinde genç kız, kendi ihtiyaçlarını karşılamakta özgür olacak ve hayata daha güçlü bir şekilde tutunabilecek.

Sedat Uysal, “Kız çocuğu babası olarak bu durumu çok yakından hissediyorum. Bu konuda duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum. Dernek yönetimi olarak bu yardımı kararlaştırdık ve kızımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Baba Hakan Dönmez ise yaşadıkları sıkıntıları paylaşarak emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu hayrın Beşiktaşlılar Derneği aracılığıyla gerçekleşmesinin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını dile getirdi. – Yusuf Cemil Karaçay –

Exit mobile version