İskenderun’da öncelik alt yapı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde alt yapı sorunlarına çözüm bulmak için yürütülen çalışmalar kapsamında, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kentteki kanalizasyon şebekesinin temizlendiğini duyurdu. Başkan Dönmez, 15 gün içerisinde şehirde bulunan 13 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin temizlendiğini belirtti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak zaferle çıkan Mehmet Dönmez, göreve başlamasının ardından alt yapı sorunlarıyla ilgili çalışmaları […]

Hatay’ın İskenderun ilçesinde alt yapı sorunlarına çözüm bulmak için yürütülen çalışmalar kapsamında, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kentteki kanalizasyon şebekesinin temizlendiğini duyurdu. Başkan Dönmez, 15 gün içerisinde şehirde bulunan 13 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin temizlendiğini belirtti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak zaferle çıkan Mehmet Dönmez, göreve başlamasının ardından alt yapı sorunlarıyla ilgili çalışmaları hızlandırdı. Başkan Dönmez, Gaziantep, Kayseri ve Konya Büyükşehir Belediyelerinden destek alarak alt yapı sorunlarına çözüm getirmek için harekete geçti.

Dönmez, yaptığı açıklamada, İskenderun’un alt yapı sorununun uzun süredir ihmal edildiğini ifade ederek, geçmiş 10 yıl boyunca hiçbir bakım çalışmasının yapılmadığını belirtti. Bu durumun şehir merkezindeki birçok noktada tıkanıklıklara ve lağım sularının evlere sızmasına yol açtığını dile getirdi. Başkan Dönmez, çalışmaların hızla sürdüğünü ve 15 gün içinde 13 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin temizlendiğini vurguladı. Ayrıca, HATSU’ya ait depolarda atıl vaziyette duran 75 adet pompanın kullanılmadığını belirterek, bunların bir kısmının tamir edilerek aktif hale getirildiğini ifade etti.

Başkan Dönmez, çalışmalara destek veren Gaziantep, Kayseri ve Konya Büyükşehir Belediye ekiplerine teşekkür ederken, Hatay’ın her köşesinde alt yapı sorunlarının çözümü için güçlü adımlar atılacağına inandıklarını belirtti.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version