İskenderun’da şantiye şefi Dönmez

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirerek makamına sık sık uğramıyor. Başkan Dönmez, görev süresince genellikle sahada bulunarak İskenderun halkına hizmet etmeye odaklanıyor. Geçtiğimiz hafta başkanlık ettiği belediye meclis toplantısında bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Ben siyaset yapmıyorum, tek derdim İskenderun’umuza hizmet etmek. Siyaset yapmayacağımı ilk günden söylemiştim. Ben kendimi […]

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirerek makamına sık sık uğramıyor. Başkan Dönmez, görev süresince genellikle sahada bulunarak İskenderun halkına hizmet etmeye odaklanıyor. Geçtiğimiz hafta başkanlık ettiği belediye meclis toplantısında bu durumu şu sözlerle ifade etti:

“Ben siyaset yapmıyorum, tek derdim İskenderun’umuza hizmet etmek. Siyaset yapmayacağımı ilk günden söylemiştim. Ben kendimi şantiye şefi olarak görüyorum. Görevim sahada işleri yürütmek ve toplumsal fayda sağlamaktır. Devletten 125 milyon lira hibe aldık, kısıtlı kaynaklarımız var, 467 milyon lira alacağımız var. Nasıl alacağız, ne zaman alacağız, af mı çıkacak, bilmiyorum. Borç bir kıskaç değil, Merkez Bankası’na vereceğimiz arazi sayesinde bir gelir elde edeceğiz. Gerekirse yer de satacağız. Bu para cebimize girmeyecek, hizmet olarak şehre yansıyacak. Festivali, Limak’tan aldığımız sponsorluk ile gerçekleştirdik. Emeği geçen herkesin eline sağlık.”

Belediye meclis toplantısında daha sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Bülent Bozdoğan da yaptığı konuşmada, “Siz çalışacaksınız biz takipçisi olacağız. Bu işi yüzümüzün akıyla bitireceğiz. İskenderun’da hizmetler yürümek zorunda, size 300 milyon lira borçlanma yetkisine onay vereceğiz,” dedi.

Başkan Dönmez’in sahada gösterdiği yoğun çaba ve çalışmaları, İskenderun halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Yerel yönetimlerin etkin hizmet sunması, bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version