İskenderunspor İnegöl’de maçta

Hatay’ın TFF 2. Lig’deki temsilcisi İskenderunspor, bu hafta İnegöl deplasmanında mücadele ediyor. İnegölspor ile İskenderunspor arasındaki maç, bugün saat 14.00’te İnegöl stadında başlayacak. Öncesinde İnegölspor, deplasmanda Aksarayspor’a 3-0 yenilirken, İskenderunspor ise evinde Fethiyespor karşısında son 14 dakikaya kadar 2-0 geride olduğu maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Bugünkü maçın ev sahibi İnegölspor, son antrenmanını dün gerçekleştirdi ve […]

Hatay’ın TFF 2. Lig’deki temsilcisi İskenderunspor, bu hafta İnegöl deplasmanında mücadele ediyor. İnegölspor ile İskenderunspor arasındaki maç, bugün saat 14.00’te İnegöl stadında başlayacak. Öncesinde İnegölspor, deplasmanda Aksarayspor’a 3-0 yenilirken, İskenderunspor ise evinde Fethiyespor karşısında son 14 dakikaya kadar 2-0 geride olduğu maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

Bugünkü maçın ev sahibi İnegölspor, son antrenmanını dün gerçekleştirdi ve kulübün internet sitesinde şu paylaşım yapıldı: “İnegölspor, cumartesi günü sahamızda ağırlayacağımız İskenderunspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerimizde yaptığı çalışmayla sürdürdü.” (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version