İskenderunspor maçlarını Kırıkhan’da oynayacak

İskenderunspor Kulübü, stadyumlarında devam eden onarım çalışması tamamlanana kadar Kırıkhan Şehir Stadyumu’nda oynayacaklarını açıkladı. Turuncu mavililerin sosyal medya açıklamasının tamamı şöyle: ” İskenderunspor Kulübü olarak şehrimizde devam eden stadyum çalışması tamamlanana kadar müsabakalarımızı Kırıkhan Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız yetkili kurullar tarafından belirlenmiştir. 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem sonrası Kırıkhan Şehir Dinamobet Stadyumu’nun ise sadece 1.500 kişilik tribünü […]

İskenderunspor Kulübü, stadyumlarında devam eden onarım çalışması tamamlanana kadar Kırıkhan Şehir Stadyumu’nda oynayacaklarını açıkladı.

Turuncu mavililerin sosyal medya açıklamasının tamamı şöyle: ” İskenderunspor Kulübü olarak şehrimizde devam eden stadyum çalışması tamamlanana kadar müsabakalarımızı Kırıkhan Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız yetkili kurullar tarafından belirlenmiştir.
6 Şubat’ta yaşadığımız deprem sonrası Kırıkhan Şehir Dinamobet Stadyumu’nun ise sadece 1.500 kişilik tribünü için sağlamlık raporu söz konusudur. Bundan dolayı Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ve yetkili kurumların almış olduğu tedbir ve karar gereği hem 24. haftada oynayacağımız Amedspor maçında hem de diğer iç saha müsabakalarımızda deplasman tribününe misafir takım taraftarları alınamayacaktır.
Rakiplerimizin kıymetli taraftarlarını iç saha müsabakalarında misafir edemeyecek olsakta Kırıkhan’a gelen tüm takımları ve yöneticilerini en iyi şekilde misafir edeceğiz.” – Meriç Demiray-

Exit mobile version