İskenderunspor’da İşler İyi Gitmiyor

Hakan Bolat İstifa Etti İlimizin Türkiye 2. Ligindeki temsilcisi İskenderunspor’da işler iyi gitmiyor. Turuncu-Mavililer, play-of finalinde Bucaspor önündeki 3-1’lik yenilginin ardından rövanşta da rakibine 1-0 yenilince bir üst lige çıkma hayalleri sona erdi. İzmir’de Pazar günü oynanan Bucaspor önünde alınan 1-0’lık yenilginin ardından kulübün başkanı Hakan Bolat da istifa ettiğini duyurdu. Hakan Bolat’ın istifası açıklaması […]

Hakan Bolat İstifa Etti

İlimizin Türkiye 2. Ligindeki temsilcisi İskenderunspor’da işler iyi gitmiyor. Turuncu-Mavililer, play-of finalinde Bucaspor önündeki 3-1’lik yenilginin ardından rövanşta da rakibine 1-0 yenilince bir üst lige çıkma hayalleri sona erdi. İzmir’de Pazar günü oynanan Bucaspor önünde alınan 1-0’lık yenilginin ardından kulübün başkanı Hakan Bolat da istifa ettiğini duyurdu.

Hakan Bolat’ın istifası açıklaması şöyle:
“Bu Günkü Maçta, Bu Şehir İçin Yüreklerini Sahaya Koyan Futbolcu Kardeşlerimi Çok Teşekkür Ederim . Stadı Olmadan , Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesinden Hiç Destek Almadan Kendi çabalarımla Bu Takımı Buraya Getirip çocukluk Aşkım İskenderun Spor’u Marka yapmak adına Elimden Gelen Her Şeyi Yaptım .
Ama Bu Sevda Buraya Kadar ,
Ayrılıklarda Sevdaya Dahildir
Çok Yoruldum ,
Çok Üzüldüm
Çok kırıldım
Benim İçin Kutsal Bir Görev Olan Başkanlığı Bırakıyorum
Başkanlığım Süresince İstemiyerek Kimseyi
Kırdıysam Hakkınızı Helal Edin .
iskenderun Spor’u Kim yönetmeye Talip ise
Biz Her Türlü Fedakarlığı Yapmaya Hazırız .
İskenderun Spor iskenderun Şehrindeki Futbolcu Olacak Kardeşlerimizin Bir Umududur
Bu Markaya Sahip Çıkın
Sağlıcakla Kalın , Hakkınızı Helal Edin “

Exit mobile version