İskenderunspor’da işler kötü

Lig Sonuncusu İle 0-0 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi İskenderunspor, hafta sonunda lig sonuncusu ile karşılaştı, maçta gol sesi çıkmadı. 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor’un, ligde, puan cetvelinin en alt sırasındaki Pazarspor takımını kendi evinde yenememesi, Turuncu-Mavili taraftarları üzdü. Maç, Pazar günü oynandı. Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanan ve Eren Gökmen, […]

Lig Sonuncusu İle 0-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi İskenderunspor, hafta sonunda lig sonuncusu ile karşılaştı, maçta gol sesi çıkmadı.

2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor’un, ligde, puan cetvelinin en alt sırasındaki Pazarspor takımını kendi evinde yenememesi, Turuncu-Mavili taraftarları üzdü. Maç, Pazar günü oynandı. Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanan ve Eren Gökmen, Sinan Bilen ile Mustafa Onur Özgenç hakem üçlüsünün yönettiği maçta, puan cetvelinin 4.sırasındaki İskenderunspor, lig sonuncusunu yenemedi ve maç golsüz sona erdi.

TARAFTAR UMUTSUZ

İskenderunspor’un, ligin ikinci yarısında, önceki hafta, ligde kalma mücadelesi veren Balıkesirspor’u yenememesi, önceki gün de yine lig sonuncusunu yenememesinin Turuncu-Mavili taraftarlarda yankısı çok sert oldu. Turuncu-Mavili taraftarlar, geleceğe ümitli bakamıyor.

 İşte, İskenderunspor taraftarlarından paylaşımlar:

Sami Tamer: 3 kuruşluk futbola 30 TL alındı!

Uğur Oğunç: Vallahi bizim amatör takımlar bunlardan iyi! Ruh yok, istek de yok.

Kemal Mustafa Yıldız: Bugün, eleştireceğim bir mahalle maçı izledim. Kadro hikâye! Enes Soy, neden oynamadı? Maçta neden futbolcular yoktu? Uzaktan şut neden çekilmedi? Bütün futbolcular döküldü. Düşme hattında olan bir takımı yenemeyen, Fethiyespor karşısında bu oyunla 4-5 tane gol yer ve gelir. Takım oynamıyorsa, mutlaka bir eksiklik vardır. Kimsede ruh yoktu. Tek kelime yazıklar olsun.

İbrahim Abravca: Bu takımın üzerinde bir nazar var, ben de çözemedim.

Hayrettin Teksöz: Bu gidişle Play-Off’a da kalamayız. Başkanı bu duruma düşürenler utansın. Yazıklar olsun size.

Mehmet Ekinci: Amatörce bir maç oynandı. Takım, hangi taktik ve düzenle oynadı, belli değil. Bu şekilde bırak şampiyonluğu, Play-Off bile zor olur.

Fatih Duruş: Nereye bu gidiş?

Alper Ermisket: Fatih Duruş, Başkan’ın Galatasaraylı hoca takıntısı bir yere götürmez bizi! -Cemil Yıldız-

Exit mobile version