İskenderunspor’da Kocaelispor Heyecanı

İlimizin Türkiye 2. Ligi’ndeki temsilcisi İskenderunspor, hafta sonunda, ligin güçlü ve Türkiye liglerinin de köklü bir takımını ağırlamaya hazırlanıyor. İskenderunspor ile Kocaelispor, Pazar günü Antakya’da, Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maça ilginin büyük olacağı tahmin edilirken, İskenderunspor ile Kocaelispor arasındaki haftanın bu önemli maçı, zirve yarışını da yakından ilgilendiriyor. Pazar günkü maç öncesi, konuk ekip […]

İlimizin Türkiye 2. Ligi’ndeki temsilcisi İskenderunspor, hafta sonunda, ligin güçlü ve Türkiye liglerinin de köklü bir takımını ağırlamaya hazırlanıyor. İskenderunspor ile Kocaelispor, Pazar günü Antakya’da, Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Maça ilginin büyük olacağı tahmin edilirken, İskenderunspor ile Kocaelispor arasındaki haftanın bu önemli maçı, zirve yarışını da yakından ilgilendiriyor. Pazar günkü maç öncesi, konuk ekip Kocaelispor 30 puan ile grupta lider durumda bulunurken, 29 puan ile İskenderunspor ikinci, 28 puan ile 1928 Buca Spor üçüncü, 26 puan ile de Karacabey Belediyespor dördüncü sırada yer alıyor.

Bu karşılaşma öncesinde, İskenderunsporlular, Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version