İskenderun’un tarihi binası törenle kapılarını açtı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin restore edilen tarihi binası, düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Hatay Milletvekilleri Şefik Çirkin, Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkanları, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, törende yaptığı konuşmada, […]

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin restore edilen tarihi binası, düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Hatay Milletvekilleri Şefik Çirkin, Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkanları, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, törende yaptığı konuşmada, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin bu özel gününde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, basının doğru bilgiye ulaşmadaki önemine dikkat çekti. Coşkun, restore edilen binanın, gazetecilerin daha verimli çalışabilmeleri için önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, yenilenen binanın halkın doğru bilgiye ulaşmasında önemli bir merkez olacağını vurguladı. Atar, “Bu yapı, meslektaşlarımızın buluşma noktası olacak ve topluma daha etkin hizmet vermelerine olanak sağlayacak. Restorasyon ile binanın kentin tarihi dokusunun korunmasına katkı sunduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Tören, açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona ererken, konuklar yenilenen iki katlı binayı gezip açılış kokteylinde bir araya geldi.

Exit mobile version