İSTE, Avrupa Kalite Sertifikası ile ödüllendirildi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Avrupa Dayanışma Programı (ESC50) Kalite Sertifikası kapsamında “Destekleyen” kurum rolü için gerçekleştirdiği proje başvurusu ile başarı elde etti. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından değerlendirilen 2021 ve 2022 teklif çağrısı başvuruları sonucunda başarılı projeler ilan edildi. İSTE, 2021 teklif çağrısı kapsamında Avrupa Dayanışma Programı Kalite Sertifikası (ESC50) almaya hak kazanan 21 kurumdan biri […]

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Avrupa Dayanışma Programı (ESC50) Kalite Sertifikası kapsamında “Destekleyen” kurum rolü için gerçekleştirdiği proje başvurusu ile başarı elde etti. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından değerlendirilen 2021 ve 2022 teklif çağrısı başvuruları sonucunda başarılı projeler ilan edildi. İSTE, 2021 teklif çağrısı kapsamında Avrupa Dayanışma Programı Kalite Sertifikası (ESC50) almaya hak kazanan 21 kurumdan biri oldu.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, başarılı proje başvurusu hakkında yaptığı açıklamada, bu gelişmenin öğrencilere önemli fırsatlar sunacağını belirterek şunları ifade etti: “Gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik eden Avrupa Birliği girişimlerinden biri olan Avrupa Dayanışma Programı’nda ‘destekleyen’ kurum olmaya hak kazandık. Öğrencilerimiz, kendi ülkelerinde veya yurt dışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları, çalışmalar yapmaları ve ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratacak bu gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. İSTE Ailesine yeni ufuklar açacak işlerimizin sayısını artırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Projenin çok sayıda kişiye fayda sağlamasını diliyorum.”

-Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version