İSTE Meslek Yüksekokulu Açılıyor: Efsane Sanatçılarla Moral Konseri!

ODTÜ Eymir Kültür Vakfı’nın bağışlarıyla yapılan İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu’nun yapım aşaması tamamlandı ve artık yüz yüze eğitime başlıyor. 14 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de Açılışı yapılacak yeni eğitim yuvasının kazandırılması kapsamında bir moral konseri düzenliyor. Açılış sonrası gerçekleşecek Konserde, Türk müziğinin efsane isimleri sahne alacak. Asım Kuzuluk, Ege, Hamdi Alkan, Hüsamettin Subaşı, […]

ODTÜ Eymir Kültür Vakfı’nın bağışlarıyla yapılan İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu’nun yapım aşaması tamamlandı ve artık yüz yüze eğitime başlıyor. 14 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de Açılışı yapılacak yeni eğitim yuvasının kazandırılması kapsamında bir moral konseri düzenliyor.

Açılış sonrası gerçekleşecek Konserde, Türk müziğinin efsane isimleri sahne alacak. Asım Kuzuluk, Ege, Hamdi Alkan, Hüsamettin Subaşı, İzzet Altınmeşe, Keremcem, Neşe Dilekçioğlu, Rabia Yetkin Karabulut, Recep Kaymak ve Sümer Ezgü gibi sanatçılar, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmak için bir araya gelecek.

Saat 19.00’da başlayacak olan Konsere katılacak sanatçılar, Türkiye’nin dört bir yanında sevilen eserleriyle dikkat çekiyor. Duygusal türkülerin yanı sıra, popüler şarkılarla dolu bir program, katılımcıları bekliyor. Bu etkinlik, İskenderun halkının moral bulmasına ve birlikteliğin güçlenmesine katkı sağlayacak.

Konsere katılımın ücretsiz olması, etkinliği daha da cazip hale getiriyor. İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Yerleşke Meydanı- Belen alanında düzenlenecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, üniversitenin resmi iletişim kanallarını kullanabilir.

Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar

İskenderun Teknik Üniversitesi, yüz yüze eğitimle birlikte eğitimde yenilikçi yaklaşımlar da benimseyecek. Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen üniversite, ODTÜ Eymir Kültür Vakfı ve Başkanı Ömer Kaymakçalan destekleriyle yapılan meslek yüksekokulunun açılışındaki çeşitli etkinliklerle bu amacını destekleyecek.

Eğitimde yüz yüze eğitime dönüş, öğrencilere büyük bir heyecan katarken, düzenlenecek konserle de İskenderun halkına moral vermeyi amaçlıyor. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışmanın artmasına ve sanatın yaygınlaşmasına katkıda bulunuyor.

Exit mobile version