İtiraz Sonuçları E Devlet’e Girilmiyor!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hasar gören binaların sahipleri hasar tespit ekibinin raporuna yaptığı itiraz başvurularına sonuç alamadığı için hala hak sahipliği başvurusunda bulunamıyor. İtiraz sonuçlarının E devlet sitesine girilmemesi sıkıntılara yol açıyor. Hasar tespitine yapılan itiraz sonuçları sağlıklı öğrenilemiyor. Birçok vatandaş Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Serinyol Kampüsü’ndeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konteynerlarına giderek saatlerce […]

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hasar gören binaların sahipleri hasar tespit ekibinin raporuna yaptığı itiraz başvurularına sonuç alamadığı için hala hak sahipliği başvurusunda bulunamıyor.

İtiraz sonuçlarının E devlet sitesine girilmemesi sıkıntılara yol açıyor. Hasar tespitine yapılan itiraz sonuçları sağlıklı öğrenilemiyor. Birçok vatandaş Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Serinyol Kampüsü’ndeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konteynerlarına giderek saatlerce sıra bekledikten sonra sonuçları öğrenebiliyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar en sağlıklı yöntem olarak itiraz sonuçlarının E Devlet sisteminden girilmesi olduğunu söylüyor.

Exit mobile version