İTSO, Depremzede öğrencilere yardım eli uzattı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimi, Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi’nde kalan öğrencilere yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen çadırı ziyaret etti. 6 Şubat’taki deprem felaketi sonrasında mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla Balıkçı Barınağı’nda kurulan çadırda sıcak yemek dağıtımını gerçekleştiren İTSO Yönetimi, öğrencilere öğle yemeği sırasında eşlik etti. İTSO Başkanı […]

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimi, Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi’nde kalan öğrencilere yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen çadırı ziyaret etti. 6 Şubat’taki deprem felaketi sonrasında mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla Balıkçı Barınağı’nda kurulan çadırda sıcak yemek dağıtımını gerçekleştiren İTSO Yönetimi, öğrencilere öğle yemeği sırasında eşlik etti.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Sanem Akpınar, Muhasip Üye Gassan Kuran ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB çadırını ziyaret ederek öğrencilere sıcak yemek dağıttı. Yemek sonrasında konuşan İTSO Başkanı Yılmaz, “Depremin ilk gününden itibaren sürekli sahada olduk, ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olduk. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında şehrimize desteklerini esirgemediler. Bu gün burada ziyaret ettiğimiz çadırda da sıcak yemek verilmesi takdire şayan bir hizmettir. İTSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Öğrencilerimize de derslerinde başarılar diliyoruz” dedi.


Antakya Osman Ötken Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Düşmez de İTSO Yönetimine teşekkür ederek, “TOBB çadırında her gün sıcak yemek çıkıyor. Öğrenci ve öğretmen olmak üzere çadırımızda her öğün 550 kişiye yakın kişi yemek yiyor. Böylesi bir hizmeti aksatmadan verenlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Yemek sonrasında İTSO Yönetimi, öğrencilerle birlikte Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi önünde toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version