İTSO, yapay zekâ eğitimini ikinci kez düzenledi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından düzenlenen “Yapay Zekâ ve İş Yönetimi” konulu eğitim programı, büyük ilgi gören ilk programın ardından ikinci kez gerçekleştirildi. Yoğun talep üzerine iki tam gün süren kapsamlı bir içerikle düzenlenen eğitim, çeşitli meslek gruplarından katılımcılara yönelik interaktif bir formatta sunuldu. Eğitmen Bülent Yüce’nin yönettiği programda, katılımcılara Yapay Zekâ Modellerine […]

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından düzenlenen “Yapay Zekâ ve İş Yönetimi” konulu eğitim programı, büyük ilgi gören ilk programın ardından ikinci kez gerçekleştirildi. Yoğun talep üzerine iki tam gün süren kapsamlı bir içerikle düzenlenen eğitim, çeşitli meslek gruplarından katılımcılara yönelik interaktif bir formatta sunuldu.

Eğitmen Bülent Yüce’nin yönettiği programda, katılımcılara Yapay Zekâ Modellerine Genel Bakış, Yapay Zekânın Gündelik Hayatta ve İş Yönetimindeki Kullanım Alanları, Prompt Mühendisliği, Özel GPT Oluşturma, Yapay Zekâ Desteği ile İş Stratejisi Oluşturma, Uluslararası Pazar Araştırması Yapma ve Müşteri Bulma, Pazarlama Planı Hazırlama ve İş Yönetiminde Yapay Zekâ Prompt Örnekleri gibi konular uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim programı, katılımcılara yapay zekâ teknolojilerinin iş yönetimi ve stratejilerindeki pratik uygulamalarını sunarak, iş dünyasında bu teknolojilerin nasıl etkin kullanılabileceğine dair bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçladı.

 

-Yusuf Cemil  Karaçay –

Exit mobile version