Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO’dan MMK Ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, MMK Metalurji Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Denis Kvasov’u fabrikada ziyaret etti.
MMK Metalurji Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Kvasov, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bölgemizdeki en büyük limanlardan birine sahibiz. İhracatta önümüzdeki dönemlerde ciddi oranda artışlar bekliyoruz. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. MMK olarak bölge insanına istihdam ve ülke ekonomisine de katma değer sağlıyoruz” dedi.
Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise MMK’nın kurulduğu günden bu yana bölgede ciddi bir istihdam oluşturduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:
“Demir-Çelik sektörü bölgemiz ekonomisinin lokomotifi konumunda. Bölgemizde çelik ve hizmet sektörünün önümüzdeki dönemlerde ihracatlarının daha da artmasını bekliyoruz. Türkiye ile Rusya arasındaki ikili ilişkilerin güçlenmesi ile Rusya’ya ihracatlar da önemli ölçüde canlanmaya başladı. Yatırımcılarımızın merakla beklediği Dörtyol Hassa Tünel Projesinin hayata geçirilmesi ile bölgede gerek istihdam gerekse yeni yatırım alanlarının oluşacağına inanıyoruz. İş adamlarımızın ve yatırımcılarımızın da beklentileri bu yönde.” İTSO’nun MMK ziyaretine; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Sanem Akpınar, Gassan Kuran ve Okan Belli katılım gösterdi. -Tamer Yazar-