İttifakın başkan adayları belli oluyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi. Bütçe görüşmeleri için TBMM’de bulunan Bahçeli kuliste gazetecilerin sorusuna verdiği yanıtta  AKP ve MHP’li kurmayların yer aldığı komisyonunun çalışmalarının devam ettiğini, hatta son aşamaya gelindiğini belirtti. Bahçeli, bir basın mensubunun, ‘Yerel secim […]

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.

Bütçe görüşmeleri için TBMM’de bulunan Bahçeli kuliste gazetecilerin sorusuna verdiği yanıtta  AKP ve MHP’li kurmayların yer aldığı komisyonunun çalışmalarının devam ettiğini, hatta son aşamaya gelindiğini belirtti.

Bahçeli, bir basın mensubunun, ‘Yerel secim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir görüşmeniz olacak mı?’ sorusuna da, “Bu aşamada yok. Yerel seçim komisyonu çalışmaları devam ediyor. Sonuçlanmaya yakın hale geliyor. Ondan sonra olabilir ancak” yanıtını verdi. (İlyas Yiğit)

Exit mobile version