İYİ Parti 5 ilin daha adayını açıkladı

İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener Antalya, Kocaeli başta olmak üzere toplam 5 ilin daha adayını açıkladı. Merak edilen aday seçimi konusunda İYİ Parti, Antalya ın bir kadın aday tercih etti ve partinin Antalya adayı Nesrin Ünal oldu.  Nesrin Ünal kimdir? 1961 senesinde Ankara’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Antalya Devlet Hastanesinde dahiliye […]

İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener Antalya, Kocaeli başta olmak üzere toplam 5 ilin daha adayını açıkladı. Merak edilen aday seçimi konusunda İYİ Parti, Antalya ın bir kadın aday tercih etti ve partinin Antalya adayı Nesrin Ünal oldu. 

Nesrin Ünal kimdir?

1961 senesinde Ankara’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Antalya Devlet Hastanesinde dahiliye uzmanı olarak görev yaptı. 21. dönemde MHP’den Antalya milletvekili seçildi.

8 Ekim 2002 tarihinde MHP’den istifa etti. 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi. Evlidir ve üç çocuk annesidir.

İyi Parti 4 ilin daha adayını açıkladı

İyi Parti bugün Antalya ile birlikte Kocaeli, Giresun, Kars ve Kırklareli başkan adaylarını da açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kocaeli Erzurum Vakfı kurucusu Gencay Yıldıztekin olurken diğer illerin adayları ise şöyle sıralandı.

Kırklareli Belediye başkan adayı / Ali Dermenci

Giresun Belediye başkan adayı / Harun Cici

Kars Belediye başkan adayı / Metin Özat (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version