İYİ Parti Adayı Ceylan, OSB’yi Ziyaret Etti

İYİ Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala çeşitli sektörlerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Ceylan, üreten, istihdam sağlayan ve katma değer yaratan sanayi tesislerini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Ceylan, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve diğer yetkililerle bir araya geldi. […]

İYİ Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala çeşitli sektörlerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Ceylan, üreten, istihdam sağlayan ve katma değer yaratan sanayi tesislerini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.
Ceylan, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve diğer yetkililerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında sanayi tesislerinin ilçe ve ülkenin gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Ceylan, ülke ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, OSB’nin ülke kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, sanayi kuruluşlarının ve belediyenin iş birliği içinde olacağını ifade etti.
Öte yandan, seçim çalışmaları kapsamında deniz sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret eden Ceylan, bölgenin deniz ticareti potansiyelini canlandırmayı hedeflediğini dile getirdi. Liman altyapısının iyileştirilmesi gerekliliğine dikkat çeken Ceylan, sektör temsilcileriyle iş birliği yaparak bölge ekonomisine canlılık getirecek projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti.
Son olarak, İskenderun’da faaliyet gösteren dernekleri de ziyaret eden Ceylan, şehrin kültürel çeşitliliğine vurgu yaparak derneklerin önemine değindi. Derneklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Ceylan, bu çerçevede derneklerle iş birliği içinde çalışacaklarını söyledi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version