İYİ Parti Hatay’da iddialı!

İyi Parti Hatay’da seçim çalışmalarını başlattı. Hatay İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan başkanlığında İYİ Parti ilçe başkanları ile istişare toplantısı sonrası yapılan açıklamada seçim çalışmalarının başladığı duyuruldu. Açıklamada İYİ Parti’nin yerel seçimde belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği seçiminde iddialı olduğu belirtildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  İYİ Parti’nin, Türkiye’nin 81 ilinde ve […]

İyi Parti Hatay’da seçim çalışmalarını başlattı. Hatay İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan başkanlığında İYİ Parti ilçe başkanları ile istişare toplantısı sonrası yapılan açıklamada seçim çalışmalarının başladığı duyuruldu. Açıklamada İYİ Parti’nin yerel seçimde belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği seçiminde iddialı olduğu belirtildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  İYİ Parti’nin, Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçe belediye seçimlerine kendi adaylarıyla katılacağını açıklayarak  CHP veya başka bir partiyle ittifak kapısını daha önce kapamıştı. (Meriç Demiray)

Exit mobile version