Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Olağanüstü Kongresi girişimleri

Hatay ayağı sonuçsuz kaldı

Hatay ayağı sonuçsuz kaldı

İYİ Parti’de olağanüstü genel kurul alınması için ilimizde de bazı Partililerin imza toplamaya çalıştığı, ancak arzuladıkları ortamı bulamadığı ve imza toplayamadığı öne sürüldü. İddiayı, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ortaya attı.

Barın, şunları söyledi:

“Hatay ilimizde olağanüstü kongre kararı almak isteyenler başarısız olmuş, yeter imza sayısına ulaşamamışlardır. Bu duruma, kıymetli il delegelerimiz müsaade etmemiş, bilinçli bir şekilde karşısında durmuşlardır. Bunun için ayrıca il delegelerimize teşekkür ederim.

Olağanüstü il kongresi girişiminde başarısız olanlar, şimdi de Genel Merkezimiz tarafından alınmış karar doğrultusunda yapılacak olağan İl ve İlçe kongrelerinin sadece Hatay’a özgüymüş gibi paylaşımlar yapıp, kongrelerin, muhalif bir çaba sonucunda yapılacağı yalanı gibi bir algı oluşturmak istemektedir. Bu, tamamiyle yalandır. Hatay’da olağanüstü kongre yapma çabasında olanlar hüsrana uğramıştır. Bizim bu arkadaşlardan isteğimiz, ya parti çalışmalarına usulünce destek olmaları ya da artık yakamızdan düşmeleridir.

Olağan kongre kararı, Genel Başkanımız başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulu’nda, tüm Türkiye’deki İYİ Parti teşkilatları için alınmıştır. Alınan bu kararın, Partimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

-Haber Merkezi-