İyi Parti’den bir istifa daha

İYİ Parti durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması ve sonrasında geri dönmesiyle partide  başlayan kaos dinmiyor. Peş peşe gelen istifalara bugün  bir isim daha eklendi. İYİ Parti Ankara  milletvekili Adnan Beker istifa etti. Adnan Beker kimdir Aslen Yozgat Çadırardıç’lı olan Adnan Beker 1964’te Ankara’da doğdu. Genç yaşta ticarete atılan Adnan Beker; […]

İYİ Parti durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması ve sonrasında geri dönmesiyle partide  başlayan kaos dinmiyor. Peş peşe gelen istifalara bugün  bir isim daha eklendi. İYİ Parti Ankara  milletvekili Adnan Beker istifa etti.

Adnan Beker kimdir

Aslen Yozgat Çadırardıç’lı olan Adnan Beker 1964’te Ankara’da doğdu. Genç yaşta ticarete atılan Adnan Beker; Petrol, inşaat, enerji sektöründe çeşitli faaliyetler gösterdi. TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyeliği, Çeşitli STK, Vakıf ve Dernek başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Melih Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde çok sayıda ihale alan Beker’in Ankara’da binlerce dairesinin bulunduğu iddia ediliyor. 4 çocuk babası olan Beker AOÇ arazisi içine yapılan akaryakıt istasyonu nedeniyle de  gündeme gelmişti.

Beker 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı oldu. 2019 yılında İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyeliğine seçildi ve dört yıl Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Grup Başkanvekilliği yaptı. 2023 yılında İYİ Parti’den Ankara 3. bölgeden milletvekili olarak seçildi. (Sami Gökçe)

Exit mobile version