İYİ Partili Servet Hali istifa etti

İYİ Partili Doç. Dr. Servet Hali, Parti’nin Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Hali, istifa nedeni olarak parti içindeki yönetim anlayışını ve milli ideallerin kaybını eleştirerek “2017 öncesinde Türk milliyetçilerinin iktidara gelme hedefiyle kurulan İYİ Parti’nin son yıllarda iç çekişmeler ve liderlik […]

İYİ Partili Doç. Dr. Servet Hali, Parti’nin Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı, Kadın Politikaları Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Hali, istifa nedeni olarak parti içindeki yönetim anlayışını ve milli ideallerin kaybını eleştirerek “2017 öncesinde Türk milliyetçilerinin iktidara gelme hedefiyle kurulan İYİ Parti’nin son yıllarda iç çekişmeler ve liderlik değişimleriyle kuruluşundaki ilkelerden uzaklaştı ve parti içindeki ayrışmalar etkili oldu” Dedi.

Hali yaptığı açıklama ileparti içindeki yönetim anlayışının milli iradeyi temsil etmek yerine bireysel çıkarlara hizmet ettiğini düşündüğünü belirterek partinin eski heyecanını ve milli duruşunu kaybetmeye başladığını ifade etti.

Doç. Dr. Hali’nin bu kararıyla İyi Parti’nin istifa depremlerine Hatay’da eklendi. Hali, istifa sonrası Dostluklarının baki olduğunun altını çizdi. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version