İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! 27-28 Ekim Buca, Karabağlar ve Bornova elektrik kesintisi ne zaman bitecek?

İzmir Karabağlar, Karşıyaka, Bayraklı elektrik kesintisi listesi! GEDİZ İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? 27 Ekim günü İzmir'in çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak ve kesinti gün boyu sürecek. Peki, 27 Ekim günü İzmir'in hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İzmir'de Buca elektrik kesintisi, Karabağlar elektrik kesintisi, Bornova elektrik kesintisi araştırmaları yapılıyor. Peki, İzmir elektrik kesintisi kaç saat sürecek? İzmir elektrik kesintisi ve detayları…

İzmir’in 11 ilçesinde, 27 Ekim Pazar günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, şebeke yenileme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belirli saat aralıklarında enerji kesintileri yapılacak. Bu kesintiler, enerji altyapısını iyileştirme ve güvenli hizmet sağlama amacı taşımaktadır.

İzmir 27 Ekim Elektrik Kesintisi – İlçeler ve Saatler

Aliağa / İzmir

Bayındır / İzmir

Bergama / İzmir

Çiğli / İzmir

Karaburun / İzmir

Kemalpaşa / İzmir

Kiraz / İzmir

Menemen / İzmir

Ödemiş / İzmir

Torbalı / İzmir

Urla / İzmir

İzmir Elektrik Kesintisi: Ne Zaman Enerji Verilecek?

Planlanan kesintiler, 27 Ekim 2024 Pazar günü belirlenen saatlerde gerçekleşecek ve çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrikler yeniden sağlanacak. Güncel kesinti bilgilerini ve planlamaları Gediz Elektrik resmi sitesinden takip edebilir veya 186 Elektrik Arıza Hattı üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Not: Planlı elektrik kesintileri, enerji altyapısının iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılmaktadır. Herhangi bir değişiklik durumunda Gediz Elektrik tarafından güncellemeler paylaşılacaktır.

Exit mobile version