Jandarmadan patili dostlara şefkat eli

Hatay İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Antakya’daki Alaattin İlkokulu’nda öğrencilere yönelik bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte çocuklara jandarmanın görev ve faaliyetlerini tanıtan “Tim Jandarma” çizgi filmi izletildi. Öğrencilere ve öğretmenlere, hayvan hakları konusunda farkındalık sağlayan HAYDİ uygulaması hakkında da bilgi verildi. Etkinlikler, Apaydın Geçici Barınma […]

Hatay İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Antakya’daki Alaattin İlkokulu’nda öğrencilere yönelik bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte çocuklara jandarmanın görev ve faaliyetlerini tanıtan “Tim Jandarma” çizgi filmi izletildi. Öğrencilere ve öğretmenlere, hayvan hakları konusunda farkındalık sağlayan HAYDİ uygulaması hakkında da bilgi verildi.

Etkinlikler, Apaydın Geçici Barınma Kampı’nda bulunan sokak hayvanlarının beslenmesiyle devam etti. Jandarma ekipleri, sokak hayvanlarının korunmasına yönelik bu anlamlı faaliyetle hem çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı hem de toplumda hayvan haklarına yönelik duyarlılığı artırmayı amaçladı.

Exit mobile version