Japon uzman Moriwaki Perşembe günü Hatay’da düzenlenecek olan deprem konulu seminerde konuşacak

Japonya’nın dünyaca ünlü bilim insanı YOSHİNORİ MARİWOKİ 28 Eylül Perşembe günü saat 16.00'da KYK Yapı Kimyasalları'nın ev sahipliğinde olan etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

İnşaat sektöründe; yapıştırma, zemin etüdü, yalıtım, teknik ve tamir alanlarında uzman kuruluş olan KYK Yapı Kimyasalları şirketi girişimi deprem bölgelerinde farkındalık yaratmak için bir dizi seminer düzenleyecek. Bu kapsamda Perşembe günü Hatay Harbiye’de geçekleştirilecek seminerin konuğu İstanbul’da yaşayan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki.

Grand Boğaziçi Otel’de saat 16.00’da yapılacak kokteyl sonrası saat 17.00’de başlayacak olan seminerde, Japonya’nın dünyaca ünlü bilim insanı deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki’nin sunumuyla Deprem gerçeği ele alınacak.

KYK Yapı Kimyasalları etkinliği sosyal medya hesaplarından duyurarak şöyle dedi: “06.02.2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen illerimizde yeniden inşa ve güçlendirme çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla, “Yeniden hep birlikte ayağa kalkıyoruz” mottosuyla çıktığımız bu yolda, KYK Yapı Kimyasalları olarak Yüksek Mimar ve İnşaat Mühendisi Sn. Yoshinori Moriwaki ile birlikte gerçekleştireceğimiz seminerimize tüm sektör profesyonelleri davetlidir.”

KYK Yapı Kimyasalları tarafından seminere katılım kaydı için; “0530 765 2379” -“0533 242 4253” – “0530 954 0454” No’lu telefon numaralarına ulaşılabileceği belirtildi.

Yoshinorı  Moriwaki Kimdir?
Perşembe günü Grand Boğaziçi Otel’de saat 17.00’de gerçekleşecek seminerde konuşmacı olan Japon inşaat yüksek mühendisi Yoshinori Moriwaki;1958 Japonya doğumlu ve 1999 yılında Marmara depremi dolayısıyla Türkiye’yi 1 aylığına ziyaret etmiş sonrasında da bir daha ülkesine dönmeyerek 24 yıldan beri Türkiye’de yaşayan bir bilim insanı.

Japon uzman Yoshinori  Moriwaki aynı zamanda Malezya’nın dünyaca bilinen Petronas İkiz kuleleri ile Japonya’nın en uzun Asma kulesi olan Akashi’nin yapımcısı olarak biliniyor. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version