Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jeremy Bokila

Hatayspor’da Akhisarspor’un geçen yılki

Hatayspor’da

Akhisarspor’un geçen yılki santrforu Bokila, transferin son gününde Hataysporlu oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de forma giyen, Kongo Cumhuriyeti Milli Takım Futbolcusu Jeremy Bokila, Hatayspor’a transfer oldu. 31 yaşındaki Kongolu milli santrfor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Akhisarspor formasını giydi. Jeremy Bokila, geçen sezon Akhisarspor forması altında,16 lig ve 7 kupa olmak üzere toplam 23 maçta toplam 7 gole imza attı.
Daha önce Dinamo, SCS-CFR formaları ad giyen Jeremy Bokila, 1.88 boyunda ve 76 kg ağırlığında. Mevkisi santrfor olan oyuncu, özellikle yan toplarda üstünlüğü ile dikkati çeken bir isim.
Bokila, transferin son dakikalarında, Pazartesi günü Antakya’ya geldi ve imza attı. İmza töreninde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Bordo-Beyazlı Kulübe çok iyi bir futbolcu kazandırdıklarını kaydetti.
Pazartesi günkü imza törenine; BŞB Başkanı Lütfü Savaş, BŞB Genel Sekreteri de olan, Kulübün Başkanı Nihat Tazearslan ile Kulüp 2.Başkanı Aydın Toksöz ile Yönetici Mustafa Özat katıldı. Jeremy Bokila, Hatayspor’la 1 yıllık sözleşme imzaladı. -Cemil Yıldız-