Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Avukat, Spor Kulübüne futbolcu transfer etti!

Kırıkhan’da yazıhanesi olan, Kadın

Kırıkhan’da yazıhanesi olan, Kadın Avukat Gülcan Polat, ilçe futbol takımı Kırıkhangücü Kulübü’ne bir futbolcu transferini kendi imkanlarıyla karşılayarak gerçekleştirdi.
Kırıkhangücü Futbol Takımı Kulübü, gelişmeyi şöyle duyurdu:
“Bir kaç ay öncesine kadar bazı kesimlerin tanıdığı, ama futbola el attığı günden bu yana taraflı tarafsız herkesin tanıdığı, takdir ettiği, Kırıkhan’ımızın kıymetli Avukatlarından Sayın Gülcan Polat hanımefendi, Kulübümüze maddi ve manevi destek olarak, eski futbolcularımızdan Şaban Çinçin’i transfer etmiştir. Anladık ki, futbol sevgisi yaşlı, genç, kadın, erkek tanımıyor. Adamlıkları rakamlardan ibaret olanlar, yaşadıkları şehrin gençleri için parmaklarını bile kıpırdatmazken, gençleri de itici kuvvet olarak bu toprakların bir kıymeti haline getirmezken, bir Avukatımızın, hele de bir bayan Avukatımızın gösterdiği bu kadirşinaslık, sportmen gönüllerde büyük bir yer tutmuştur. Gönül ister ki, böyle güzel örnekler çoğalarak devam etsin.
Gülcan Polat Hanım bize gösterdi ki, futbol yalnızca erkeklerin değil, sportmence duygular taşıyan herkesin sporudur. Bir kısım gençlerin, evde bilgisayar başında sanal bir zehre maruz kaldığı, bir kısım gençlerin ise sokakta kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklar edindiği bir dönemde, hiç şüphesiz ki futbol bir kurtuluş yoludur.
Ne mutlu, gençlere güzel örnek olabilenlere… Ne mutlu, futbol sevgisine hudut tanımazlığını gösterenlere… Ne mutlu, Kırıkhan’ımızın güzel yürekli Avukatı Gülcan Polat Hanımefendiye…” -Cemil Yıldız-