Kadın, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Birleşik Krallık Büyükelçiliği’nin destekleriyle, dezavantajlı vatandaşlar için psikolojik, sosyal ve maddi destek sağlamayı amaçlayan Kadın, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Merkez, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yer tahsisi ve uzman desteğiyle, Kamer Vakfı’nın 3 yıl boyunca sürdüreceği fizyoterapi, psikolojik danışmanlık ve proje destekleriyle kadınlara, […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Birleşik Krallık Büyükelçiliği’nin destekleriyle, dezavantajlı vatandaşlar için psikolojik, sosyal ve maddi destek sağlamayı amaçlayan Kadın, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Merkez, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yer tahsisi ve uzman desteğiyle, Kamer Vakfı’nın 3 yıl boyunca sürdüreceği fizyoterapi, psikolojik danışmanlık ve proje destekleriyle kadınlara, engelli vatandaşlara ve yaşlılara hizmet vermeyi amaçlıyor. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version