<strong>Kadın girişimciden…</strong>

Organik Ürünler Neşeli Mutfak Organik Ürünler İşletmecisi Fatma Dilek Tecirli: “Müşterilerimize, doğal ürünleri kendi konseptimizde sunuyoruz.” Hatay’da “organik ürünler” bazında satış yapan Neşeli Mutfak Organik Ürünleri sahibi Dilek Tecirli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Neşeli Organik Ürünler Mutfak Atölyesi adı altında, doğal ve organik ürünler sunduklarını belirten […]

Organik Ürünler

Neşeli Mutfak Organik Ürünler İşletmecisi Fatma Dilek Tecirli: “Müşterilerimize, doğal ürünleri kendi konseptimizde sunuyoruz.”

Hatay’da “organik ürünler” bazında satış yapan Neşeli Mutfak Organik Ürünleri sahibi Dilek Tecirli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Neşeli Organik Ürünler Mutfak Atölyesi adı altında, doğal ve organik ürünler sunduklarını belirten Dilek Tecirli, “Müşterilerimize, doğal ürünleri kendi konseptimizde sunuyoruz. Bu vesileyle, şahsınızda, İTSO Yönetimi ve Meclisini tebrik ediyor, yeni dönem çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da Neşeli Mutfak İşletmecisi Fatma Dilek Tecirli’ye hayırlı işler temennisinde bulunarak, İskenderun halkına doğal ve organik ürünleri sunduğu için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz yanı sıra Genel Sekreter Figen Gül Dönmez ve Proje Sorumlusu Dilek Yalçın da yer aldı. -Haber/Ahmet Doruk Alkan-

Exit mobile version