Kadın Milletvekilinden Kadın Muhtarlara Destek

Hatay CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, seçim bölgesindeki gezileri sırasında kadın muhtarlara özel önem veriyor. Hafta sonu, İskenderun’a bağlı Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi Gürlek’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya ayrıca Piri Reis Mahallesi Muhtarı Hilda Cöcen Koku, Numune Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ethem Ayseki de katıldı. Kara, muhtarlarla bir araya gelerek […]

Hatay CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, seçim bölgesindeki gezileri sırasında kadın muhtarlara özel önem veriyor. Hafta sonu, İskenderun’a bağlı Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi Gürlek’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya ayrıca Piri Reis Mahallesi Muhtarı Hilda Cöcen Koku, Numune Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ethem Ayseki de katıldı.

Kara, muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerindeki sorunları ve beklentileri doğrudan yüz yüze dinleme fırsatı buldu. Toplantıda, muhtarların demokrasinin mahalledeki temsilcileri ve uygulayıcıları olduğunun altını çizen Kara, “Bugüne kadar hep onlardan güç alarak ilerledik. Bundan sonra daha sık bir araya gelecek, daha fazla konuşacağız,” dedi.

Kara, muhtarların nazik ev sahiplikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederek, kadın muhtarların desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Bu buluşmaların, yerel sorunlara daha etkin çözümler bulmak için bir fırsat olduğunu belirtti.

Exit mobile version