Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Nasıl? Kadir İnanır İyi mi?

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında güncel bilgiler ve taburcu olma süreciyle ilgili detaylar. Ünlü sanatçının tedavi süreci, iyileşme süreci ve hayranlarının merak ettiği tüm gelişmeleri keşfedin.

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci: Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, 24 Mart tarihinde evinde beyin damarına pıhtı atması sonucu acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu durum, hayranları ve sanat camiası için büyük bir endişe kaynağı oldu. Tedavi sürecinin ardından, 4 ay süren yoğun bakım döneminin sonrasında önce normal bir odaya alındı ve sonrasında taburcu edildi. Ancak, temmuz ayında akciğerinde meydana gelen enfeksiyon nedeniyle bu kez Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Nasıl? Kadir İnanır İyi mi?

Fizik tedavi süreci devam eden 75 yaşındaki sanatçının sağlık durumu ile ilgili sevindirici bir haberi, onun uzun süredir birlikte olduğu Jülide Kural paylaştı. Kural, tedavi sürecinin her gün daha iyiye gittiğini ifade ederek, İnanır’ın yakında taburcu olacağını duyurdu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Kadir İnanır’ı tedavi sürecinde hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Jülide Kural, sanatçının durumu hakkında şunları söyledi: “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ancak elbette fizik tedavi süreci devam edecek. Yaşamla bağları oldukça güçlü; memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeye devam ediyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi; eskiye oranla daha az da olsa o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor, ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor, hem de çok özlüyor.”

Exit mobile version