Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaftancıoğlu ve Yağmurdereli

Hafta Sonu Antakya’daydı İstanbul

Hafta Sonu Antakya’daydı

İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Yazar Eşber Yağmurdereli, hafta sonunu ilimizde geçirdi. Bir aile dostunun özel davetiyle Hatay’a gelen Canan Kaftancıoğlu ile Eşber Yağmurdereli’ye Hatay ziyaretinde, Antakyalı Dr. Ali Çerkezoğlu ile eşi, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu eşlik etti.
Çerkezoğlu Ailesi davetiyle Hatay’a gelen Kaftancıoğlu ve Yağmurdereli ile Arzu Çerkezoğlu’nun hazır olduğu kır bahçesi ortamındaki birlikteliğe; CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatay Tabip Odası eski Başkanı Dr. Cengiz Haksöz, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Filiz Haksöz, Elektrik Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı / HAMOK Dönem Sözcüsü Cem Hüzmeli ile Avukat eşi, aile dostları ve arkadaşları katılım gösterdi, samimi bir ortamda birlikte yemek yendi, sohbet edildi.
Elektrik Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı / HAMOK Dönem Sözcüsü Cem Hüzmeli, birlikteliği ve Canan Kaftancıoğlu’nun ortamda var olmasını şöyle paylaştı:
“Memlekete baharı getirecek, Türkiye’nin en güçlü iki kadını, DİSK Genel Başkanımız Arzu Çerkezoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu.”
Hatay Muhasebeciler Odası Başkanı Jale Çerkezoğlu Marufoğlu da, ortamı şöyle paylaştı:
“Hayat, dostlarla çok daha anlamlı bir hal alıyor. Bazen fikirleri, bazen samimi ve sıcak gülüşleri, bazen de görmediği gözleri ile dünyayı aydınlatmaya ömür harcamış aydınlık yüzler katılır hayatınıza. Eşber Yağmurdereli, Canan Kaftancıoğlu, hoş geldiniz, safalar getirdiniz.” -Haber/Cemil Yıldız-