Kahraba Geliyor

Hatayspor, Mısır Milli Takımının golcüsü ile 1,5 yıllık anlaşmaya çok yakın Hatayspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek üzere, ilk atağını, Mısır Milli Takımı formasını giyen Mahmoud Kahraba için yapıyor. Hatayspor’un, futbolcunun kulübü Al Ahly takımına 1 Milyon Dolarlık kiralama teklifi götürdüğü belirtiliyor. Mahmoud Kahraba, Al Ahly’de Teknik Direktör Pitso Mosimane ile kavga ettiği için kadro […]

Hatayspor, Mısır Milli Takımının golcüsü ile 1,5 yıllık anlaşmaya çok yakın

Hatayspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek üzere, ilk atağını, Mısır Milli Takımı formasını giyen Mahmoud Kahraba için yapıyor. Hatayspor’un, futbolcunun kulübü Al Ahly takımına 1 Milyon Dolarlık kiralama teklifi götürdüğü belirtiliyor.

Mahmoud Kahraba, Al Ahly’de Teknik Direktör Pitso Mosimane ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı. Bu nedenle Mısırlı futbolcu, bu sezon hiç forma giymedi.

GEÇEN YIL DENİZLİSPOR’A GELECEKTİ

Hatayspor’un ilgilendiği Mısırlı futbolcu Mahmoud Kahraba, geçen sezon Denizlispor ile anlaşmış, taraflar imzaları atacakken, Al Ahly ile sözleşmesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Mahmoud Kahraba kimdir?

Mısır’ın Enppi SC takımında futbola başlayan Mahmoud Kahraba, yurt dışında; İsviçre’nin FC Luzern, Suudi Arabistan’ın Ittihad ve Portekiz’in Desportivo Aves kulüplerinde forma giydi. Son olarak 1 Ocak 2020 tarihinde Portekiz’den ülkesine geri dönen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Al Ahly takımında oynuyor.

Güncel piyasa değeri 800 Bin Euro olan Kahraba, teknik direktörü ile anlaşamadığı için bu sezon hiç maça çıkmadı. Geçen sezon toplam 36 maça çıkan oyuncu, 10 gol ve 3 asistlik katkı gösterdi.

Spor kulislerinde dolaşan haberlere göre, Hatayspor, Al-Ahly forması giyen, Mısır Milli Takımının 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kahraba ile 1,5 yıllığına anlaştı. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version