Kahraman Gençler Hayat Kurtardı

Antakya’da Asi Nehri’ne düşen kadını yoldan geçen iki kişi kurtardı       Antakya’da, Asi Nehri’ne düşen kadın, yoldan geçen iki kişi tarafından kurtarıldı. Antakya ilçesi Yunus Emre Parkı’ndaki korkuluklardan bir kadının Asi Nehri’ne düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada kadının akıntıya kapıldığını fark eden Kerim Ünsaldı […]

Antakya’da Asi Nehri’ne düşen kadını yoldan geçen iki kişi kurtardı

      Antakya’da, Asi Nehri’ne düşen kadın, yoldan geçen iki kişi tarafından kurtarıldı. Antakya ilçesi Yunus Emre Parkı’ndaki korkuluklardan bir kadının Asi Nehri’ne düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada kadının akıntıya kapıldığını fark eden Kerim Ünsaldı ile Metin Coşkun, suya girip kadını nehir kenarına çekti. Ekiplerin olay yerine gelmesinin ardından Ünsaldı, Coşkun ve kadın, ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkartıldı.

      Bilincinin kapalı olduğu tespit edilen D.Y. (21), yapılan ilk müdahalenin ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

      Metin Coşkun ve Kerim Ünsaldı, “İnsanlık pahasına yapılması gereken bir şeyi yaptık” dedi. Hafif yaralı oldukları belirlenen Ünsaldı ile Coşkun da önlem amaçlı hastaneye götürüldü.

      Mehmet ÖZGÜN

Exit mobile version